Jäsenedut

Perinteinen jäsenkorjaus ry on perustettu vuonna 2009 tallettamaan ja säilyttämään kulttuuriperintöämme, suomalaista perinteistä jäsenkorjaushoitoa ja sen tuntemusta. Yhdistykseen kuuluvat, hallituksen vahvistamat kouluttajat, järjestävät jäsenilleen koulutustoimintaa joko itsenäisesti, tai yhteistyökumppanien kautta. Koulutusta myös pyritään kehittämään ajan vaatimusten mukaisesti.

Koulutuksessa yhdistys pitää tärkeänä, että kiinnitetään huomio koulutuksen laatuun ja sen kehittämiseen. Yhdistys järjestää jäsenilleen myös muuta toimintaa, kuten opintomatkoja, virkistystoimintaa, kuten retkiä, juhlia tapaamisia jne.

Yhdistyksellämme on Facebook-sivut, johon jokainen jäsenmaksun maksanut voi liittyä. Sivuilla keskustelemme vapaasti jäsenkorjaukseen liittyvistä asioista, kursseista ym. asioista.

Jäsenet saavat tuntuvan edun täydennyskoulutuksista. Vuosittain kevät-, ja syyskokouksessa arvotaan hakemuksen jättäneiden, valmistuneiden jäsenkorjaajien kesken vapaa oppilaspaikka täydennyskoulutukseen. Vastavalmistuneet jäsenkorjaajat saavat myös 50 euron alennuksen ensimmäisestä täydennyskoulutuksestaan (2 vuoden sisällä valmistumisesta).

Ensimmäisen vuoden oppilaille jäsenmaksu on vain 10 euroa.

Noin 4 kertaa vuodessa ilmestyy jäsenkirje ajankohtaisista asioista. Jäsenille on myös etuja jokavuotisilla virkistys/koulutusmatkoillamme. Olemme olleet mm. Unkarissa, Virossa, Turkin Alanyassa, Pietarissa ja kaksi kertaa syksyllä Suomen Lapissa.

Yhdistykseen voi liittyä maksamalla jäsenmaksun (30 euroa) :

Saaja: Perinteinen jäsenkorjaus ry.
Pankki: Nordea
Tilinumero: FI38 1066 3500 0720 07
Merkitse tiedonantoja kohtaan: nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Yhdistyksen säännöt: www.perinteinenjasenkorjaus.fi